Asiatisk “biff med ris” (1’a försöket)

Som ett stort experiment utav mat jag normalt inte äter/tillagar, så va jag nu sugen på en vego variant av wokade grönsaker med strimlat kött och ris. Resultatet vart bättre än jag trodde. Något jag kanske kommer att tillaga igen.

Tillagning: Jag kokade Jasmin ris. Stekte wokgrönsaker och Anamma Vego Kebab. Hällde över Santa Maria “Teriyaki & Sesame Oil” och lät det småputtra en stund. Serverade med finstrimlad sallad och vitkål och toppade med rostade sesamfrön.

Resultatet: Det vart gott, men jag tror att nästa försök blir med Vegme Pulled Naturell. Den är fastare till konsistensen och är mera lik tunnskivad biff. Jag ska också försöka hoppa den färdiga såsen och göra egen marinad. Men som snabblagad middag är denna mycket bra. Tog knappt någon tid att tillaga.